Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Johnson's Multi-Milk -emonmaidonkorvike (500g)

Premiumluokan emonmaidonkorvike koiran- ja kissanpennuille antaa nuorille eläimille optimaalisen alun elämään. Ihanteellinen orpopennuille tai pennuille, joiden emän maidontuotanto ei ole riittävä ja vieroituksen apuvälineenä. Lisäksi myös erinomainen hoitoaine aikuisille koirille, kissoille ja muille lemmikeille ja piristeenä sairauden ja/tai kantoajan jälkeen. Vahvistettu vitamiineilla, mineraaleilla ja luonnollisilla antioksidanteilla. Eläinlääkäreiden resepti. Sopii koirien ja kissojen lisäksi myös esimerkiksi pupuille ja varsoille.

Emonmaidonkorviketta voidaan syöttää joko lämpimänä tai kylmänä, mutta suositellaan syöttämään lämpimänä. Varmista, että kaikki syöttämiseen käytettävät välineet ovat puhtaita. Käytä puhdasta, raikasta vettä. Älä koskaan sekoita korviketta kiehuvaan veteen, koska se tuhoaa maitoproteiinin ja vitamiinit. Valmista sopiva määrä korviketta alla olevan ohjeen mukaisesti. Korvike on käytettävä kahden tunnin sisällä valmistuksesta. 

Sekoitus lämpimään veteen: Mittaa puolet tarvittavasta vedestä (lämpötila 50°C) ja sekoita siihen jauhe. Mittaa toinen puoli vedestä mukaan kylmänä, jolloin valmis tuote on kädenlämpöistä (38°C). Sekoita lopuksi tasaiseksi. 

Sekoitus kylmään veteen: Sekoita jauhe sopivaan määrään kylmää vettä saadaksesi sileää, kermaista tahnaa. Lisää tarvittaessa vettä sopivan koostumuksen aikaansaamiseksi. Sekoita lopuksi tasaiseksi. 

Annostus: 1 kukkurallinen mitallinen sisältää noin 25g jauhetta. Alla oleva annostaulukko on suuntaa-antava. 

KOIRANPENNUT: KISSANPENNUT:
Paino Päiväannos Paino Päiväannos
0,3 kg 30 ml 0,1 kg 10 ml
0,5 kg 50 ml 0,3 kg 30 ml
1 kg 100 ml 0,4 kg 40 ml
2 kg 200 ml 0,5 kg 50 ml
3 kg 300 ml 0,7 kg 70 ml
4 kg 400 ml 0,9 kg 90 ml
- - 1 kg 100 ml
Ruokintakertojen määrä päivässä (koiranpennut) Ruokintakertojen määrä päivässä (kissanpennut)
Ikä Ruokintakerrat Ikä Ruokintakerrat
2-28 päivää vanhat 4 kertaa 3-21 päivää vanhat 6 kertaa
2-35 päivää vanhat 3 kertaa 22-35 päivää vanhat 4 kertaa
36+ päivää vanhat 2 kertaa muun ruuan lisäksi 36+ päivää vanhat 2 kertaa muun ruuan lisäksi
100 ml emonmaidonkorviketta valmistetaan lisäämällä 1 kukkurallinen mitallinen jauhetta 100 ml puhdasta lämmintä vettä. Esimerkiksi 2-28 päivää vanha 1 kg painava pentu tarvitsee päivässä 100 ml korviketta jaettuna neljään 25 ml annokseen. 100 ml emonmaidonkorviketta valmistetaan lisäämällä 1 kukkurallinen mitallinen jauhetta 100 ml puhdasta lämmintä vettä.
Kasvavat ja aikuiset koirat: 1 litra korviketta valmistetaan lisäämällä neljä kukkurallista mitallista jauhetta 1 litraan lämmintä vettä ja sekoittamalla tasaiseksi. Sopii hyvin kasvaville tai aikusille koirille esimerkiksi työkoirille, nartuille ennen ja jälkeen synnytyksen sekä toipilaille. Kasvavat ja aikuiset kissat: 1 litra korviketta valmistetaan lisäämällä neljä kukkurallista mitallista jauhetta 1 litraan lämmintä vettä ja sekoittamalla tasaiseksi. Sopii hyvin kasvaville tai aikusille kissoille esimerkiksi nartuille ennen ja jälkeen synnytyksen sekä toipilaille.


Sisältö: Rasva 23,0 %, proteiini 23,0 %, kuitu 0,05 %, tuhka 6,5 %, A-vitamiini 45 000 iu/kg, D3-vitamiini 10 000 iu/kg, E-vitamiini 150 iu/kg (alfa-tokoferoli) 

Ainesosat alenevassa järjestyksessä: Rasvaton maitojauhe, öljyt ja rasvat, kananmuna ja kananmunajohdannaiset, vitamiini- ja mineraalilisät, NuStart, luonnolliset antioksidantit ja aminohapot NuStart on suolistoa hoitava aine, sekoitus prebiootteja ja funktionaalisia kuituja. Lisäksi se sisältää luonnollista kasviuutetta ja olennaisia öljyjä tukemaan suoliston terveyttä ja hyvinvointia.

Pakkauskoko 500 g.
Hinta:26.90 €