Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

ProBooster 2*15kg TAI 12kgProBooster täysravinnot on kehitetty yhteistyössä suomalaisten koirankasvattajien kanssa. 

Koirat ovat lihansyöjiä ja sen vuoksi ProBooster täysravinnoissa on jopa 69 % lihaa. Lihaisa koiranruoka myös maistuu erinomaiselta ja koirat syövät sitä tavallisesti varsin mielellään. ProBooster-täysravintojen ainoa vilja on riisi, koska se on helposti sulavaa ja luontaisesti gluteenitonta. Sarjassa on myös täysin viljaton koiranruoka, Booster No Grain, joka on erinomainen valinta herkkien ja ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsivien koirien täysravinnoksi. Tarkkaan valitut yrtit ja hedelmät tarjoavat antioksidanttiyhdistelmän, mikä auttaa vahvistamaan koiran luontaista vastustuskykyä. 

ProBooster Puppy Mini & Medium on kehitetty erityisesti tukemaan pienten ja keskikokoisten rotujen pentujen turvallista kasvua. (30% Proteiinia, 18% Rasvaa) 

ProBooster Puppy Maxi on kehitetty erityisesti tukemaan suurten rotujen pentujen turvallista kasvua. (27% Proteiinia, 15% Rasvaa)

ProBooster Adult Mini & Medium on kehitetty erityisesti pienten ja keskikokoisten rotujen aikuisten koirien ravitsemustarpeisiin sopivaksi. (25% Proteiinia, 15% Rasvaa)

ProBooster Adult Maxi on kehitetty erityisesti suurten rotujen aikuisten koirien ravitsemustarpeisiin sopivaksi. (25% Proteiinia, 13% Rasvaa)

ProBooster Lamb on kehitetty erityisesti vastaamaan herkkien ja ruoka-aineallergioista kärsivien koirien ravitsemustarpeita. (22% Proteiinia, 14% Rasvaa)

ProBooster No Grain on kehitetty erityisesti vastaamaan herkkien ja ruoka-aineallergioista kärsivien koirien ravitsemustarpeita. Viljaton täysravinto on erinomainen valinta koiralle, jolla on herkkä ruuansulatusjärjestelmä, sillä runsaasti lihaa sisältävä ja viljaton koostumus on erittäin helposti sulavaa. (41% Proteiinia, 21% Rasvaa)

ProBooster Light&Senior on kehitetty erityisesti iäkkäille tai vähemmän aktiivisille koirille. Runsas lihapitoisuus tukee painonhallintaa. (25% Proteiinia, 10% Rasvaa)

ProBooster Sport on kehitetty erityisesti aktiivisten ja työtätekevien koirien vaativiin ravitsemustarpeisiin sopivaksi. Korkeampi rasva ja valkuaismäärä antaa aktiiviselle koiralle lisäenergiaa. (32% Proteiinia, 20% Rasvaa)

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
2* Puppy Mini&Medium115.00 €
2* Puppy Maxi115.00 €
2* Adult Mini&Medium109.80 €
2* Adult Maxi109.80 €
2* Adult Sensitive Lamb 12KG99.80 €
2* Adult No Grain 12KG139.80 €
2* Light&Senior109.80 €
2* Sport119.80 €