Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Booster 2*15kgBooster täysravinnot soveltuvat erityisesti aktiivisten koirien, kuten metsästyskoirien, työkoirien ja harrastuskoirien ruokintaan. Eläinvalkuaisen lähteenä on käytetty runsaasti (38-45 %) laadukasta ja erinomaisesti sulavaa kananlihaa, kalkkunanlihaa tai lohta. Koko sarja on täysin vehnätön ja soijaton, hiilihydraattien lähteenä on tuotteesta riippuen joko maissia tai maissin ja perunan yhdistelmää

Booster Puppy koiranruoka sisältää ihanteellisen ravintoainekoostumuksen koiranpentujen tasapainoiseen kasvuun.

Booster Basic koiranruoka sisältää kaikki aikuisen koiran tarvitsemat ravintoaineet hyvään terveyteen ja elinvoimaan.

Booster Power on aktiivisen koiran ruoka, joka sisältää kaikki aikuisen koiran tarvitsemat ravintoaineet hyvään terveyteen ja elinvoimaan. Booster Power on erinomainen metsästyskauden ruoka paljon energiaa tarvitsevalle metsästyskoiralle. Runsaan rasvakoostumuksensa ansiosta Booster Power on myös mainio ruoka harrastuskoiralle erityisesti kilpailu- ja intensiivisellä harjoittelukaudella. Booster Power on myös ihanteellinen työkoiran ruoka ja tukee mm. valjakkokoiria ja virkakoiria vaativissa ja tärkeissä tehtävissään.

Booster Salmon on ruoka, joka sopii myös herkälle koiralle. Helposti sulavana, hypoallergisena eläinvalkuaisen lähteenä lohi soveltuu hyvin ruoka-aineyliherkkyyksistä tai ruuansulatusongelmista kärsiville koirille.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
2* Puppy89.80 €
2* Basic79.80 €
2* Power87.80 €
2* Salmon99.80 €