Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

1st Choice 2*15kg1st Choice Super Premium on jatkuvaan tutkimus- ja kehitystyöhön perustuva koiranruokasarja. Eläinlääkäreistä, agronomeista ja biologeista koostuva asialleen omistautunut tiimi on kehittänyt kattavan sarjan yksilöllisiä koiranruokia, jotka ovat sekä ravitsevia että maistuvia. 1st Choice -koiranruokasarja sisältää runsaasti erilaisia koiranruokavaihtoehtoja, jotka pohjautuvat eri yksilöiden erilaisia ravinnontarpeita koskevaan tutkittuun tietoon. Ruokia löytyy räätälöidysti eri ikäisille, eri kokoisille ja esimerkiksi ylipainoon taipuvaisille, hyvin aktiivisille tai ruoka-aineyliherkkyyksistä kärsiville koirille.

1st Choice Puppy Medium & Large on koiranruoka suurten rotujen pennuille ja kasvaville koirille (2 - 14 kk) Ruokaan on lisätty proteiinia, vitamiineja, kalsiumia sekä muita välttämättömiä kivennäisaineita optimaalisen luuston kehityksen takaamiseksi ja elinvoiman ylläpitämiseksi. Kehitetty takaamaan pehmeä siirtyminen emonmaidosta kiinteään ruokaan. Nappuloiden muoto, koko ja kovuus on suunniteltu pentujen hampaita sekä purukykyä ajatellen.

1st Choice Puppy Skin & Coat on koiranruoka herkille pennuille ja kasvaville koirille (2 - 10 kk) 
Runsaasti proteiinia, kuten lammasta ja kalaa sekä vitamiineja, kalsiumia ja muita välttämättömiä kivennäisaineita, jotka edistävät optimaalista luustonkehitystä, antavat elinvoimaa ja pitävät turkin terveenä. 

1st Choice Adult Medium & Large on ylläpitoruoka keskikokoisille ja suurille aikuisille koirille (14 kk - 6 vuotta). Tämän ravintoarvoiltaan tasapainotetun ja maistuvan ruuan pääraaka-aineena on käytetty kanaa. Ravitsemustieteen uusimpiin tutkimuksiin perustuvan ravinnon avulla keskikokoisten ja suurten rotujen edustajat voivat pysyä elinvoimaisina ja hyvässä kunnossa.

1st Choice Adult Skin & Coat on ylläpitoruoka herkille aikuisille koirille (1 - 7 vuotta) Tämän ravintoarvoiltaan tasapainotetun ja erittäin maistuvan ruuan päävalmistusaineena on käytetty lammasta ja kalaa (hypoallergeenisia proteiinilähteitä).Ravitsemustieteen uusimpiin tutkimuksiin perustuvan ravinnon avulla koirasi iho ja turkki voivat pysyä terveenä.

1st Choice Senior Medium & Large on ikääntyville tai vähemmänaktiivisille koirille (yli 6-vuotiaille).
L-karnitiini ja auringonkukkaöljy auttavat polttamaan rasvaa samalla, kun prebiootit sekä inkivääriuute edistävät ruuansulatusta.

1st Choice Senior Skin & Coat on koiranruoka ikääntyville tai vähemmänaktiivisille koirille (yli 7-vuotiaille). Tämän ravintoarvoiltaan tasapainotetun ja erittäin maistuvan ruuan päävalmistusaineena on käytetty lammasta ja kalaa (hypoallergeenisia proteiinilähteitä).L-karnitiini ja auringonkukkaöljy auttavat polttamaan rasvaa samalla, kun prebiootit sekä inkivääriuute edistävät ruuansulatusta.

1st Choice Healthy Weight on painonhallintaan kehitetty koiranruoka aikuisille koirille (yli 1-vuotiaille). Tämän ravintoarvoiltaan tasapainotetun ja maistuvan ruuan pääraaka-aineena on käytetty kanaa. Sisältää DL-metioniinia, joka on luonnollinen aminohappo, sekä natriumbisulfaattia. Molemmat tasapainottavat virtsan pH-arvoja. Ruoka sisältää vähemmän energiaa kuin tavalliset aikuisille koirille suunnatut ruokamme. Tämän vuoksi se sopii hyvin ikääntyville sekä vähemmän aktiivisille lemmikeille.

1st Choice Adult All Breeds Performance -täysravinto on kehitetty vastaamaan aktiivisten, paljon energiaa tarvitsevien harrastus-, metsästys- ja työkoirien sekä kantavien tai imettävien narttujen ravitsemustarpeisiin. 

1st Choice Hypoallergenic on hypoallergeeninen ylläpitoruoka aikuisille koirille yli (1-vuotiaille). 
Tämän ravintoarvoiltaan tasapainotetun ja erittäin maistuvan ruuan päävalmistusaineena on käytetty tuoretta ankkaa (hypoallergeeninen proteiinilähde). Kehitetty koirille, joilla epäillään ruoka-aineallergiaa tai joilla on herkkä vatsa.

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
2* Puppy Medium&Large 15kg122.00 €
2* Puppy Sensitive Skin&Coat 14kg122.00 €
2* Adult Medium&Large 15kg116.00 €
2* Adult Sensitive Skin&Coat 15kg118.00 €
2* Senior Medium&Large 14kg104.00 €
2* Senior Sensitive Skin&Coat 12kg108.00 €
2* Hypoallergenic12kg118.00 €
2* Healthy Weight 12kg102.00 €