Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Lämpöeristetty koirankoppiAinutlaatuinen, innovatiivinen huippu-uutuus: rotaatiovalutekniikalla Suomessa valmistettu lämpöeristetty koirankoppi. Erittäin kestävä ja huoltovapaa, ei lahoa, helppo puhdistaa! 


Jämpti-koirankoppi on kaksiosainen; tuulikaappiosan ja varsinaisen koppiosan väliseinässä on läpinäkyvä heiluriovi, josta koiran on helppo kulkea sisään ja ulos aina halutessaan. Koirankopin ikkunasta on pihavahdin mukava päivystää ympäristön tapahtumia. Loiva katto on voimakkaasti karhennettu - suunnittelussa on näin huomioitu koirien tarve seurata pihan tapahtumia.

Jämpti-koirankoppi toimitetaan käyttövalmiina kuljetuspakkauksessaan. Koppiosa on helppo nostaa irti, jolloin makuutilan puhdistaminen vaikka painepesurilla on kätevää. Lattiaosa on karhennettu liukastumisten välttämiseksi.

Lisävarusteina Jämpti-koirankoppiin on saatavissa ulko-ovi, ulkoa luettava sisälämpömittari sekä Adax-koirankopin lämmitin - kaikki valmiiksi asennettuna. Myös valikoimamme Pehmusti -koirankopin kuivike soveltuvat kopissa käytettäväksi. Lämmittimen kanssa ei suositella kuitenkaan yhtäaikaisesti käytettäväksi Pehmusti-koirankopin kuiviketta. Kopin pohjassa on valmis läpivienti patterin sähkökaapelille, estäen koiraa pääsemästä kaapeliin käsiksi.

Kopin kokonaispaino 60 kg. Leveys 102 cm, pituus 156 cm, korkeus 94 cm, sisäkorkeus 74-80 cm.
Välioven leveys 32 cm, korkeus 46 cm, välioven kynnys 15 cm.
Materiaali UV-suojattu polyeteeni.
Tuplaseinämät n. 50mm styreenieristys.
Takaseinässä ilmanvaihtoventtiili.

Tuotteen paino: 60 kg

Hinta:720.00 €

Vaihtoehdot

Tuote
Harmaa
Punainen
Ruskea