Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Koiratarhan peruselementtiTarhaelementit ovat jauhepolttomaalattua ja sinkittyä terästä. Elementin korkeus on 184 cm ja leveys 200 cm. Verkon silmäkoko 50x100 mm, materiaalivahvuus 4 mm. Elementin kehä on halkaisijaltaan 32 mm pyöröputkea, minkä ansiosta tarhan muoto ei rajoitu pelkästään neliön muotoon vaan voit rakentaa minkämuotoisen tarhan tahansa! Elementtien kiinnittäminen toisiinsa on erittäin helppoa.

Valikoimasta lötyy kaksi seinäelementtiä; Peruselementti ja Ovielementti. Ovielementin oven alla on 25 cm kynnys, ovi aukeaa sisäänpäin ja stoppareiden ansiosta salpaan ei kohdistu rasitusta.

Jokainen lanka on kiinnitetty hitsaamalla kehään - poikkeaa siis markkinoilla olevista ruuvatuista tai niitatuista elementtimalleista. Rakenna elementeistä ja ovielementeistä haluamasi kokoinen ja muotoinen koiratarha väliseinineen!

Jokaisen koiratarhaelementin mukana toimitetaan kaksi kiinnityskappaletta, joita voi tilata tarpeen mukaan lisää myös erikseen (esim. väliseinää varten tarvitset kaksi ylimääräistä kiinnikettä). Koska kiinnityskohdan voi määritellä vapaasti, voi elementeistä rakentaa tarhan myös epätasaiseen maastoon. Halutessasi voit tukea nurkat kulmatukien avulla.

Suosittelemme asennukseen työkaluksi 1 kpl 13mm kiintolenkkiavainta tai räikkäavainta.

Tarhoista on saatavilla perusväreinä vihreä ja sinkitty (=vaalean harmaa). Erikoisväreissä (musta, valkoinen, tummanharmaa) kannataa varautua normaalia pidempään toimitusaikaan.

Erittäin jämäkkä ja kestävä tarha!

 

HUOM. Toimitamme rahtivapaasti ainoastaan minimissään viiden elementin (ovielementit ja peruselementit yhteensä)  tilaukset! Pienemmistä tarhatilauksista veloitamme 50 euron rahtimaksun.

 

Hinta alk.104.00 €

Vaihtoehdot

Tuote Hinta
Musta104.00 €
Ruskea104.00 €
Sinkitty104.00 €
Tummanharmaa104.00 €
Vaaleanharmaa104.00 €
Valkoinen104.00 €
Vihreä104.00 €